Home
 


BEDRIJFSPROFIEL

SCHIPPER VASTGOEDONDERHOUD B.V.

Schipper Vastgoedonderhoud B.V. is binnen de Schipper Bouwgroep actief op het gebied van het kleinschalige onderhoud. Dit onderhoud wordt uitgevoerd in opdracht van Woningstichtingen, Woningbeheerders, Pensioenfondsen, Vereniging van Eigenaren, Beleggers, Gemeenten, Bedrijven en Particulieren.

Klachten- en mutatieonderhoud, brandschade-herstel, planmatig onderhoud van gebouwen, woningen en andere bouwkundige constructies. Bij Schipper Vastgoedonderhoud B.V. bent u aan het juiste adres.

Bij Schipper Vastgoedonderhoud B.V. is iedere klant uniek, is ieder object uniek. En daarmee iedere onderhoudsvraag. Wij bieden dan ook klantgerichte maatwerkoplossingen. Elke keer weer.

Om voortdurend een uitstekend product te kunnen leveren en te voldoen aan de behoefte van onze opdrachtgevers toetsen we onze service, middels gesprekken en enquetes, regelmatig aan uw en onze eisen en wensen. Op deze manier optimaliseren wij onze dienstverlening, spelen we in op vragen en ontwikkelingen en blijven we aan uw verwachtingen voldoen.

 

 CHIPPER B.V.