Home
 BEDRIJFSPROFIEL

AANNEMINGSBEDRIJF W. SCHIPPER B.V.

Al ruim 25 jaar vormt Aannemingsbedrijf W. Schipper een vertrouwd adres voor architectenbureaus, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, bedrijven en particulieren. Die goede reputatie hebben wij te danken aan onze scherpe calculaties, hoog kwaliteitsbesef, efficiŽnte werkwijze en de brede inzetbaarheid van onze medewerkers. Van kleine uitbouwen tot grote verbouwingen, van kantoren tot complete bedrijfshallen, van hele woningen tot luxe villa's. Aannemingsbedrijf W. Schipper B.V. is uw partner !

Werkgebied:
Ons werkgebied strekt zich uit over Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland en Noord-Brabant.S


Kantoor Schipper Bouwgroep

UTILITEITSBOUW & WONINGBOUW

Aannemingsbedrijf W. Schipper B.V. heeft bij de realisatie van bouwprojecten de volgende begrippen hoog in het vaandel staan:

Goede prijs-kwaliteitsverhouding:
Aannemingsbedrijf W. Schipper B.V. levert maatwerk. Elke keer weer. Eisen, wensen, mogelijkheden en beschikbare budgetten vormen daarbij ons uitgangspunt. We leveren geen standaard oplossingen met bijbehorende standaard kosten en aanpak. Voor elk project verzorgen we maatwerk. Maatwerk in ontwikkeling, uitvoering, calculatie en kopersbegeleiding. Zo zijn we in staat uw project met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding binnen de afgesproken termijn te realiseren.

EfficiŽnte werkwijze:
Van schetsontwerp tot en met nazorg, in iedere fase van het project toetsen we de resultaten aan uw en onze verwachtingen. Hierdoor zijn wij in staat onze aanpak voortdurend te optimaliseren, wat leidt tot een uiterst efficiŽnte werkwijze. De kracht van deze werkwijze ligt in onze kennis, mobiliteit, flexibiliteit en het hanteren van een strakke planning. Zo zijn wij altijd met de juiste mensen op de juiste plaats, waardoor u kunt rekenen op een tijdige oplevering van het werk.

Hoog kwaliteitsbesef:
Aannemingsbedrijf W. Schipper B.V. is VCA en ISO-9001 gecertificeerd. In al onze werkzaamheden houden we dus rekening met de stringente regelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Net als het vakkundig uitvoeren van de werkzaamheden voor ons een vanzelfsprekendheid is. Het hoge ervaringsniveau en kwaliteitsbesef van onze medewerkers voorkomt verlies van kostbare tijd en garandeert een optimaal eindresultaat.
CHIPPER B.V.

IJZERSTERK IN SOLIDE BOUWWERK!

Voor meer informatie:

Aannemingsbedrijf W. Schipper B.V.
Essebaan 17 B
2908 TJ Capelle a/d IJssel

Postbus 40
2900 AA Capelle a/d IJssel

Tel: 010-258 88 88
Fax: 010-258 88 99

email: info@schipperbouwgroep.nl